avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru al 2 copil - dupa 85%
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru al 2 copil - dupa 85%

Buna seara, momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani si imi doresc si al 2 lea copil, intrebarea mea este
- daca nu o sa muncesc 12 luni pana la nasterea celui de al 2 lea copil, ci doar 3-6 luni, o sa se ia in calcul venitul din lunile muncite, iar restul pana la 12 luni o sa se ia in calcul venitul precedent (respectiv 85% de la cresterea primului copil) sau o sa primesc 85% din cei 85% primiti acum ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 21 Decembrie 2009
Intr-adevar, se vor lua in calcul veniturile realizate in lunile in care ati muncit , precum si indemnizatia primita pentru restul de perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil 2 ani enikohorst enikohorst Buna ziua, As avea o intrebare destul de simpla: momentan sunt in concediu de crestere a primului meu copil pana in aprilie 2009. In luna martie 2009 insa ... (vezi toată discuția)
Concediu post natal Victor-Dan Victor-Dan Sotia mea a nascut si a ales sa stea in post natal 1 an,pana pe data de 9 mai 2012. Intre timp a ramas insarcinata ,urmand sa nasca din nou in Iunie ... (vezi toată discuția)
Nasterea celui de al 2-lea copil inainte de a termina cic pentru primul copil - firma in insolventa juridica Ramona2010 Ramona2010 Buna ziua, ma aflu in CIC pana in noiembrie 2010, iar in octombrie 2010 urmeaza sa dau nastere celui de-al 2-lea copil. Firma la care am lucrat se afla in ... (vezi toată discuția)