avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbarea numelui de familie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbarea numelui de familie

Buna ziua,ce trebuie sa fac si unde ptr a schimba numele de familie a copilului meu cu cel a tatalui,dupa cununia civila.(inainte de a ma casarori am avut un copil,iar in timpul nasterii din pacate tatal copilului nu era langa mine recunoscand copilul dupa o saptamana dar numele de familie al copilului vine dat cel al mamei si nu a tatalui.)Dupa 8ani de zile ne am casatorit si nume de familie ne am decis numele sotului,deci eu,Matei Daniela,fata,Matei Alexandra si tatal Gheorghe Cosmin trebuie sa schimb eu,Gheorghe Daniela,fata,Gheorghe Alexandra si tatal isi pastreza numele.
Astept cu nerabdare raspuns
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:35, 17 Ianuarie 2017
mergeti la starea civila de la locul de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Adriana Eveline Adriana Eveline Am si eu o intrebare,sotul e plecat in afara iar eu am nascut in decembrie,trebuie sa fac certificatul celei mici,cum pot proceda? noi nefiind casatoriti! El ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele de familie al mamei din certificatul copilului analisa18 analisa18 Buna ziua.Va rog sa ma indrumati cum procedez in urm.situatie: Necasatorita legal am dat nastere unui copil.copilul poarta numele de fam al tatalui si ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in certificatul copilului dupa casatorie daniela2017 daniela2017 Buna seara!Acum 9ani am nascut o fetita in Italia,din pacate la momentul nasterii tatal copilului era plecat in deplasare iar copilul a luat numele meu de ... (vezi toată discuția)