avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Buna ziua
As avea si eu o intrebare:daca sotul a primit ca donatie casa in care locuim de la parintii lui si in donatie este trecut doar el,eu nu am nici un drept la casa, cu toate ca am adus imbunatirila ea, si cred ca nici baiatul pe care il avem impreuna nu are nici un drept,in cazul in care Doamne fereste i s-ar putea intampla lui ceva.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:16, 17 Ianuarie 2017
Atat baiatul cat si dvs l-ati mosteni daca decedeaza, altfel, cat e in viata, nu aveti drept de proprietate. Dvs ati avea un drept de creanta pt cat ati investit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul căsătoriei in regim de separație a bunurilor (așa ... alinagal27@yahoo.com alinagal27@yahoo.com In cazul căsătoriei in regim de separație a bunurilor (așa au optat soții la căsătorie), soția deține proprietăți personale, doar ale ei, obținute ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.suntem o familie, locuim cu mama sotului de 13 ani, sotul ... morosa morosa Buna ziua.Suntem o familie.locuim cu mama sotului de 13 ani,sotul e singur la parinti,socrul a murit acum 10ani.Casa e dobandita prin mostenire de la parintii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.sunt casatorita legitim de 20 ani.din prima casnicie ... primavara21 primavara21 Buna ziua.Sunt casatorita legitim de 20 ani.Din prima casnicie am un copil,iar sotul meu are doi.Locuim pe un teren proprietatea sotului,achizitionat inca din ... (vezi toată discuția)