avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitate

Buna ziua,
Doresc sa va intreb daca o persoana incadrata ca personal contractual, poate participa la un concurs de recrutare pe un post de functionar public de executie, cu gradul principal, unde se cer cinci ani vechime in specialitate.Persoana este incadrata in acelasi compartiment pentru care se organizeaza concursul, are vechime in munca pe studii superioare 8 ani, primii 4 ani a lucrat ca bibliotecar, apoi, in institutia noastra 4 ani si 4 luni, pe post de istoric. Mentionez ca a absolvit facultatea de istorie. Vechimea de bibliotecar se asimileaza ca vechime in specialitatea de istoric?

Alte discuții în legătură

Ajutor juristi!! PAULANEDE PAULANEDE Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Lucrez de 18 ani in cadrul unui Birou Notarial, am terminat fac. de drept, dar notarul a refuzat in tot acest timp sa ma ... (vezi toată discuția)
Angajare Tekla Tekla La un concurs de recrutare pentru functia publica de ,,Referent de specialitate clasa II, grad profesional principal, in cadrul Compartimentului de cadastru si ... (vezi toată discuția)
Functionar public cetateanuly cetateanuly Sunt angajat ca referent cu toate ca am studii superioare terminate inaintea angajarii Am acceptat acest post pentru ca doar posturile de referent erau ... (vezi toată discuția)