avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Scadere reparatii efectuate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Scadere reparatii efectuate

Buna ziua ! As dori o lamurire asupra urmatorului aspect : In cadrul unei asociatii de proprietari se efectueaza o reparatie la nivel de scara sau tronson cu un meserias Ce documente sau forme legale trebuiesc intocmite pentru plata reparatiei si cum o scad din registrul de casa pe ce baza ? Asoc de prop. nu are instalator sau electrician angajat, de cate ori sunt probleme apelam la particulari .
Cel mai recent răspuns: Dimian1234 , utilizator 12:10, 17 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Ca asociatie de proprietari este recomandat sa aveti contract incheiat cu firme specializate in domeniu. In momntul in care apelati la asa-zisii particulari va loviti de problema facturilor. Nu prea exista astfel d epersoane care sa fie de acord sa incheie cu dvs un contract de prestari servicii, in care sa ofere si garantie pentru lucrare, si in baza acestui contrat sa va emita factura. Din acest motiv apar probleme, in primul rand contabile - nu aveti cum sa scoateti legal din contabilitate niste bani si sa platiti pe cineva fara forme legale. Apoi intervin probleme de executie. de fiecare data de cate ori se strica ceva din lucrare nu aveti pe cine sa trageti la raspundere.
Asa ca va sfatuiesc sa contactati firme specializate cu care sa incheiat contracte de prestari servicii.
Multumesc de raspuns si totusi cum se procedeaza in cazul unor reparatii efectuate fara factura ? Se face vreun referat aprobat de comitet si cu dispozitie de plata ? Sau exista o alta modalitate /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

scadere reparatii efectuate Dimian1234 Dimian1234 Subiect: Scadere reparatii efectuate Buna ziua ! As dori o lamurire asupra urmatorului aspect : In cadrul unei asociatii de proprietari se efectueaza o ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Suntem Asoc.de Prop. avem dreptil in caz de avarii,inundatii,tevi sparte datorita vechimii, zugraveli,reparatii instalatii sanitare si mici reparatii sa ... (vezi toată discuția)
La asoc de proprietari cine semneaza o factura ptr reparatiile executate ???? bb205447355 bb205447355 la asoc de proprietari factura de reparatii a diferitelor instalatii este semnata de :presedintele as de proprietari si reprezentantul firmei care a executat ... (vezi toată discuția)