avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cerere despagubiri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cerere despagubiri

Buna ziua. Primesc de o luna niste plicuri acasa de la un IFN cum ca as avea un credit la ei. Dansii sustin ca ar avea o copie dupa buletinul meu pierdut acum 2 ani si un fluturas de salariu de la alta firma fata de cea la care lucrez eu. La fiecare saptamana ma hartuiesc in scris cu cate o ”felicitare”. Ii pot da in judecata si pot cere despagubiri?
Cel mai recent răspuns: valentin60rot , utilizator 13:31, 18 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Inteleg din postarea dvs faptul ca, de fapt, nu aveti acel credit. Daca este asa, puteti face o notificare catre firma respectiva in care sa le aduceti la cunostinta situatia, iar daca mai continua, ii puteti da in judecata. E recomandat sa aveti notificare (deci o corespondenta scrisa, nu telefonica) intrucat in momentul in care dvs ii actionati in instanta ei nu se vor putea apara cu bine cunoscuta formulare: "Nu am stiut situatia reala....daca ne-ar fi spus...etc"
am deja depusa o plangere la politie si una la anpc. intrebarea mea este daca pt eu sa le cer lor despagubiri. ce sanse as avea daca i as actiona in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani din executare gresita cami64 cami64 Buna ziua, La momentul declansarii executarii silite de catre ERB Retail Services pentru un credit de nevoi personale, ANPC a constatat ca eu nu datorez nici ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata o societate de leasing? Costinel Burca Costinel Burca De la o vreme , un IFN care acorda imprumuturi cu dobanda foarte mare , imi trimite fel de fel de plicuri prin care se ofera sa-mi dea un imprumut rapid de ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea datelor akhus akhus Buna ziua, Am doua probleme: Problema 1. In 2011 detineam un card de credit EuroLine. Ultima rata din acel credit a fost platita de tatal meu. In momentul ... (vezi toată discuția)