avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Imaginea de ansamblu (The Big Picture)
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Imaginea de ansamblu (The Big Picture)


Partea a 8-a – Reflecţii
Ce i se intamplă planetei noastre?
ªi ce li se intamplă oamenilor ce trăiesc pe ea?
Fascism global şi opresia spiritului uman la o scară nemaivazută până acum! Este instigată de foarte puţini oameni care se află în varf şi trag toate sforile, şi se întamplă chiar acum!

Vă cer tuturor, opriţi-vă pentru un moment şi uitaţi-vă în jurul vostru, şi gandiţi-vă serios la lucrurile ce se spun aici.
Ce s-a întamplat cu rasa umană? Mai suntem noi cei care conduc ostilitaţile?

Crezi cu adevărat că este nevoie să distrugem solul, să defrişăm şi depopulam această planetă cu rapiditatea cu care o facem, doar pentru a sprijini modul nostru de viaţă?

Opreşte-te, uita-te în jurul tau pentru puţin timp, ieşi afară şi uită-te în jur, dar priveşte dincolo de strălucire şi de luminiţele strălucitoare, priveşte dincolo de rase şi diviziuni sociale...
Ce vezi? Vezi oameni...
E tot ceea ce sunt, doar oameni, la fel ca tine şi ca mine.
Toate diviziunile perceptibile care se presupun că ar exista între noi, sunt o iluzie.
Toate blitzurile şi luminiţele sunt doar pentru faţadă, sunt doar pentru show.
Priveşte dincolo de ele spre lumea reală: umanitatea a adormit, şi ne indreptăm spre propria noastră sclavie!

Am uitat ce înseamnă realitatea adevarată, am fost învataţi colectiv ca societaţi întregi să ignoram totul din jurul nostru şi să ne concentrăm atenţia pe colectarea cât mai multor hârtii...
Pentru care muncim şi profităm de pe urma altei fiinţe umane...
Apoi folosim aceste hartii să cumpăram cât mai multe lucruri şi prostioare, pentru a caştiga mai multa poziţie socială în societatea noastră.
Ca urmare, am devenit total dependenţi de această realitate temporară şi am fost convinşi de o cutie obişnuita numită televizor, ca imaginea, şi colectarea cât mai multor hartii şi prostioare, pe cheltuiala tuturor celorlalţi, este de fapt sensul vieţii.

Suntem ţinuţi într-un climat constant de frică: frică de terorism, frică de orice!

Trebuie să explici problemele din acest film către toată lumea.
Simte-te liber să cercetezi oricare din punctele menţionate de mine şi vei realiza că absolut toate sunt adevărate.

Deci încetează să mai sprijini acest sistem, pentru că sistemul nu numai ca nu te sprijină pe tine, dar este proiectat să te transforme în sclav, şi usa închisorii e pe cale acum să se închidă...

Trebuie să realizezi că tot ceea ce există de fapt... sunt oamenii.
Trebuie să fiţi alături unul de altul şi dacă vezi o nedreptate împotriva altuia, în special daca nedreptatea este livrată de poliţie şi guvern, atunci trebuie să realizezi că este îndreptată de asemenea împotriva ta.
Încetaţi sa mai profitaţi de pe urma altuia: nu este neaparată nevoie ca lumea să fie bazată pe economie, ar trebui să fie bazată pe umanitate.
Suntem toţi oameni şi suntem precum unul.

Este timpul ca umanitatea să realizeze asta, şi este timpul ca oamenii din guvern şi poliţie, nu doar să permită oamenilor să realizeze asta, ci să o realizeze ei inşişi!

ªi este timpul, de asemenea, ca oamenii buni din poliţie şi guvern să acţioneze şi să facă ceea ce este bine.

Crimele de la 11 Septembrie nu numai că au fost un atac asupra Americii, au fost de fapt începutul unui atac fară sfârşit asupra umanitaţii, deghizat precum aşa zisul "război împotriva terorii".
Pentru că “razboiul împotriva terorii” nu este, îndreptat numai împotriva ţarilor musulmane bombardate; ţinta este întreaga lume şi miza este supravieţuirea în sine a speciei umane!

Oamenii trebuie să se trezească!
ªi este foarte evident că trebuie să ne trezim singuri, pentru ca media sigur nu va ajuta.

Ce trebuie să realizăm este înţelegerea conştientizarii a ceeea se petrece în tine, pentru a lăsa aceste schimbări sa se producă la nivelul tău psihic, şi să ramai conştient!

Oferă informaţia conţinută în acest video acelora care ascultă, dar nu irosi timpul certându-te cu cei care nu o fac.
Eventual, pe masură ce tot mai mulţi oameni se trezesc, o să afectăm restul umanitaţii ca urmare a creşterii nivelului conştientizării colective.
ªi eventual, "oile" vor urma şi ele, pur şi simplu pentru că asta fac ele.
Dar pe masură ce tot mai mulţi oameni se trezesc, îi afecteaza pe cei din jurul lor, ajungând eventual la întreaga specie.

Drept urmare, nu este atât de important să-ţi petreci timpul trezindu-i pe ei inşişi, nu este o bătălie care necesită a fi purtată pe vreun camp de luptă; tot ceea ce este important, prietene, este ca tu însuţi să te trezeşti, şi să ramai în această stare de conştienţă.
O deşteptare adevarată cu tine însuţi o să-i ajute să se trezească pe cei din jurul tau.

Întregul sistem în care trăim ne învaţă, ne bagă în cap, că nu avem nici o putere, ca suntem slabi, ca toata lumea ne doreşte răul, că mereu este un pericol ce aşteapta la uşă...
Astfel, oamenii se află automat într-un mod defensiv şi se asteaptă mereu la ce e mai rău.

Dar e o minciună, suntem minunaţi, suntem frumoşi fiecare dintre noi, suntem extraordinari şi nu este nici un motiv pentru care nu am putea înţelege asta, nu există nici un motiv pentru care individul obişnuit să nu poată avea putere deplină!

Suntem fiinţe extraordinar de puternice, dar am fost alimentaţi cu minciuni prin intermediul unui sistem de educaţie corupt, ce predă o istorie falsă strigătoare la cer către lume, şi este alimentat de politicieni corupţi ce sunt credincioşi doar intereselelor bancare internaţionale!
Drept urmare, am fost condiţionaţi să nu vedem propria noastră lume, şi să cautăm în locuri greşite ceea ce cautăm.

Dar odată ce o persoană înţelege adevărul despre cum este condusă lumea şi cine o conduce, pionii şi lucrarea lor, realitatea devine complet transparentă şi tot ce trebuie să facem pentru a o repara este să-i trezim pe ceilalţi la realitatea situaţiei şi să încetam să mai continuăm aşa.

Nu accepta nici un microcip RFID de urmărire, sau carduri inteligente de la un guvern criminal!

Nu accepta ca apa să-ţi fie otravită cu fluorură!

E timpul să te trezeşti!

Deci... ce ai de gând să faci?



Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2009
rodica_post, utilizator
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 00:23, 7 Septembrie 2009
Eu am de gand sa beau o apa plata si sa mananc un mar!
Si maine sa ma plimb cu Bentley-ul pe Magheru!:P
La cat de scurta e viata nu am timp nici sa respir ....!:yeah:
:closedtopic:MIHAI GRIGORE a scris:

Eu am de gand sa beau o apa plata si sa mananc un mar!
Si maine sa ma plimb cu Bentley-ul pe Magheru!:P
La cat de scurta e viata nu am timp nici sa respir ....!



==============
:closedtopic::clapping::dance4::ok::worthy::hm::love2::rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dedicatie tuturor femeilor si mamelor ! actb actb \"Am invatat ...\" de Octavian Paler :vishenka: Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa ... (vezi toată discuția)
Sa ne oprim o clipa din goana zilnica...si sa ne tragem sufletul elga50 elga50 [i]A se citi pe indelete, incercand intelegerea fiecarui rand[/i]....... Nu ştiu, e melancolia secolului care moare, Umbra care ne îneacă la un ... (vezi toată discuția)
Sfaturi pentru o viata implinita raser raser Dragi forumisti, Nu m-am priceput unde sa incadrez acest subiect. Va rog sa fiti ingaduitori si sa-l asezati Dvs. acolo unde i-ar fi locul. ... (vezi toată discuția)