avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bilet sinucigas
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bilet sinucigas

Buna ziua, sora mea s-a sinucis in luna octombrie 2016.Biletul de adio il avea in buzunar conform spuselor fiului ei care a si gasit-o.Cum pot vedea biletul ,Unde ajunge biletul unei pesoane sinucigase?La politie? La parchet?
Va multumesc si apreciez orice indrumare!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:58, 17 Ianuarie 2017
Buna ziua,
La dosarul deschis de parchet daca a fost declarat suicidul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea in caz de deces - sinucidere DOINABOICEA DOINABOICEA Buna ziua. As dori un raspuns la o intrebare. Socrul meu a achizitionat un bun printr-un credit bancar in aprilie 2009 iar sotul meu este co-imprumutat la acel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa explic putin o situatie si in urma ei sa ... phlorin phlorin Buna ziua,doresc sa explic putin o situatie,si in urma ei sa primesc un raspuns visavis de solutionare. Sora mea se afla in divort,in 2007 casatoriti fiind au ... (vezi toată discuția)
Credit pentru alta persoana dovedirea imprumutului cu martori mincinosi- consecinte ContSters157623 ContSters157623 Buna ziua, am o problema in familie si anume....nasul de cununie al sorei mele a facut un credit pentru sora mea , sa-i ajute sa-si cumpere o casa, a facut ... (vezi toată discuția)