avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Comert online cu hand made
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Comert online cu hand made

Buna ziua,
O societate ( microintreprindere, impozit 3%, fara angajati) neplatitoare de TVA, infiintata in decembrie 2016, o sa desfasoare comert on line prin intermediul site-ului propriu cu produse hande made.(productie proprie).
Firma nu a avut activitate in anul 2016 deoarece a fost infiintata in 22 decembrie.

Se depune bilant pentru anul 2016 ?
Ce declaratii mai trebuiesc depuse pentru o astfel de firma ?
O monografie contabila cu titlu de exemplu ?
Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2017
simonaluana, utilizator

Alte discuții în legătură

Magazin online cu vanzare ue si non ue mihaelabordei mihaelabordei Buna ziua, Avem o firma nou infiintata ce va vinde produse in mediul on line.Firma este neplatitoare de TVA si este inregistrata in registrul operatorilor ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)
Tva si inregistrare in roi florarie on-line carunturamona carunturamona Buna ziua, Tocmai am infiintat un SRL-D care se va ocupa cu comertul on-line (florarie). Ma puteti ajuta cu informatii privind contabilitatea, fiscalitatea ... (vezi toată discuția)