avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri contract de colaborare la concediul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri contract de colaborare la concediul de maternitate (prenatal si postnatal)

Buna ziua,

Pe langa jobul stabil, am avut pentru o perioada si contract de colaborare. Veniturile din acest contract de colaborare se iau in calcul si la calculul indemnizatiei pentru concediul de maternitate ( cele 126 zile) sau doar la calcularea indemnizatiei de crestere copil?

Multumesc pentru raspuns,

Anne Marie

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal si postnatal zbaiceanu zbaiceanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa-mi clarific urmatoarele probleme: - O viitoare mamica care va naste la sf lunii aprilie 2013 lucreaza in prezent cu carte ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pre si post natal (126 zile) cand avem si venituri extra-salariale, ca persoana fizica gaby_carey gaby_carey Anterior celor 6 luni raportate la luna in care voi intra in pre si postnatal (luate toate 126 zile odata in sept 2014 - dupa nastere), am avut pe langa ... (vezi toată discuția)
Al 2-lea concediu de maternitate pufi22 pufi22 buna am si eu o intrebare legata de legislatia in vigoare cu privire la acordarea indemnizatiei de crestere a copilului. concediul de maternitate este de 24 ... (vezi toată discuția)