avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizație de construire acoperiș casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizație de construire acoperiș casa

Buna seara.Iarna aceasta de la zăpada mi s-a stricat acoperișul casei și necesita urgent schimbarea și as dori sa îl schimb dar as avea niște întrebări la care nu am găsit răspuns iar pe cei de la primărie nu reușesc sa ii prind la telefon iar la mail nu Răspunde nimeni.
Acoperișul acum este de țigla și as dori sa îl fac din tabla iar din ce am citit pe internet as avea nevoie de autorizație de construire dacă schimb țigla, iar pe viitor voi vrea sa fac mansarda.
Casa la care as dori sa fac aceasta modificare este a bunicilor mei care sunt decedați, iar ca moștenitori au rămas părinții mei, iar după o perioada de timp a murit și tatăl meu și a rămas numai mama mea.In acest timp nu am apucat sa facem acte la casa iar ca sa le facem acum durează destul de mult iar acoperișul trebuie schimbat cât mai urgent.Se poate cere aceasta autorizație de construire de la primărie in aceasta situație?

Alte discuții în legătură

Renovare locuinta maryag maryag daca cineva doreste sa renoveze o locuinta ,mai exact schimba acoperisul care este foarte deteriorat,are nevoie de proiect daca in locul tiglei va pune alt ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire 50/91 xyz13 xyz13 Am o casa in mediu rural care se afla la mai putin de 200m de zidul cetatii. Intampin greutati in lamurirea unor aspecte din cauza unor functionari ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)