avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie pentru acoperis usa intrare casa?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie pentru acoperis usa intrare casa?

As dori sa stiu daca este nevoie de o noua autorizatie de constructie pentru acoperis(coperitina cu stalpi beton/fier si tigla metalica) in fata usii de la intrare? Mentionez ca acoperisul respectiv apare pe planul casei, doar ca nu am mai apucat sa il construim si a expirat autozitatia initiala de constructie de cativa ani.
Cel mai recent răspuns: btm27 , utilizator 12:12, 9 Iulie 2018
Daca exista autorizatie de constructie si daca nu aveti ceva vecini care sa reclame autoritatile momentul in care executati modificarea ,nu este necesara autorizatie noua
Ceea ce vrem sa facem nu este modificare ci continuare a planului initial al casei, doar ca din lipsa de fonduri nu am facut acea copertina in perioada cat era valabila autorizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Veranda Irgo Irgo Buna seara! Pentru construirea in regie proprie a unei verande din structura metalica, acoperita cu tigla metalica, este nevoie de autorizatie de constructie? ... (vezi toată discuția)
Se poate executa a o copertina fara proiect? Rectificator Rectificator Buna seara,va deranjez cu urmatoarea problema: Vecinul a executat o copertina fara proiect care pe alocuri se suprapune acoperisului casei mele cu 20-30 ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie rrocambole rrocambole Trebuie autorizatii de constructie pentru urmatoarele lucrari: 1) schimbarea acoperisului cu placi bituminoase a unei anexe cu tigle metalice 2) construirea ... (vezi toată discuția)