avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Veranda
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Veranda

Buna seara! Pentru construirea in regie proprie a unei verande din structura metalica, acoperita cu tigla metalica, este nevoie de autorizatie de constructie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Irgo , utilizator 21:56, 13 Iunie 2018
Avand in vedere ca intentionati structura metalica aceasta trebuie betonata respectiv este necesara autorizatie de constructie pentru extindere
Suprafata din fata casei pe care vreau sa construiesc veranda este deja betonata, iar structura metalica va fi lejera, sustinuta pe 4 stalpi din teava patrata de 80*80*4, practic , vreau sa fac un acoperis lipit de casa, sa ne apere de ploaie si soare.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
Irgo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie/plan de constructie Ibigiu Ibigiu Buna ziua, Vreau sa imi construiesc un hambar pe stalpi de teava prinsi in beton si cu acoperis de lemn acoperita cu tigla. Intrebarea mea este : Am ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie intocmirea unui proiect sau obtinerea unei autorizatii de constructie? dan_mihutiu dan_mihutiu Vreau sa construiesc in curtea casei mele (deci pe un teren proprietate personala)un sopron dintr-un schelet metalic din teava cu acoperis din ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru acoperis usa intrare casa? btm27 btm27 As dori sa stiu daca este nevoie de o noua autorizatie de constructie pentru acoperis(coperitina cu stalpi beton/fier si tigla metalica) in fata usii de la ... (vezi toată discuția)