avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi atacat un certificat de mostenitor din 1977
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi atacat un certificat de mostenitor din 1977

Dupa moartea tatalui, acesta da jumatate din avere (imobil + anexe) uneia din fiice. Mama in baza unei declaratii este de acord cu aceasta. Cealalta fiica nu stie de intocmirea acestul certificat in care este facuta urmatoarea mentiune, citez: "X, sotie, prin declaratia nr. ..../1997, inregistrata in registru de renuntari la succesiuni si Y, fiica, conform art. 700 COd Civil". Y nu a stiut de acest document pana luna trecuta. Y poate ataca acest certificat de mostenitor sa si ia partea dupa tata?

Alte discuții în legătură

Mostenire roxana2005 roxana2005 Buna ziua Tatal meu are un certificat de mostenitor prin care l ui ii revine 3/4 din total In acest certificat exista un alineat: Sunt strain de ... (vezi toată discuția)
Printul mostenitor stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna seara. va prezint si eu o situatie care este destul de incalcita dar sper sa ma ajutati sa o rezolv. este vorba de mama mea ai carei parinti s-au ... (vezi toată discuția)
Succesiune opinii diferite ? ContSters24701 ContSters24701 Nu sunt de specialitate juridica , asa ca voi face apel la bunavointa Dvs. Speta este urmatoarea: X se casatoreste , are doi baieti , sotia moare.Nu face ... (vezi toată discuția)