avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobilull trebuie sa fie proprietatea ta pentru a fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobilull trebuie sa fie proprietatea ta pentru a fi dat spre inchiriere in regim hotelier?

Buna ziua! In primul rând, aș dori să imi cer scuze daca intrebarea mea nu se incadreaza in categoria selectata. Ok, trecand la problema in sine. Daca eu am inchiriat pe termen lung (12 luni) o locuinta, fie casa sau apartament, este posibil sa o inchiriez apoi mai departe, in regim hotelier? Daca da, care sunt demersurile ce trebuie facute iar daca nu, de ce? Multumesc anticipat, sper sa imi puteti raspunde la intrebare.

Alte discuții în legătură

Subînchiriere apartamente regim hotelier Ruxxy2023 Ruxxy2023 Buna.. Asi dori și eu sa știu cum se procedează și ce trebuie sa fac dacă doresc sa închiriez apartamente pe luna de la persoane fizice iar apoi la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier iblaga iblaga Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si ... (vezi toată discuția)