avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie concediu maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie concediu maternal

Buna ziua!
La calculul indemnizatiei se ia in calcul si stimulentul de insertie ca si venit?sotia mea va naste al doilea copil in februarie dar inca il primeste stimulentul pana va face primul copil 3 ani, pe langa salariul de la firma la care lucreaza.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Nicoletalazarmarc Nicoletalazarmarc Buna ziua. Va rog mult sa imi răspundeți. Am un copil ce pe 17 februarie face 4 ani , eu sunt însărcinată cu cel de al doilea copil care se va naște la ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul indemnizatie concediu crestere copil ancal23 ancal23 Buna ziua, In data de 03.02.2016 am intrat in concediu prenatal, urmand ca la sfarsitul lui Martie sa se nasca cel de-al doilea copil. Am mai multe ... (vezi toată discuția)