avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transfer autorizatie taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transfer autorizatie taxi

Se poate transfera o autorizatie taxi de la o firma la alta?administrator fiind la ambele firme aceeasi persoana.firmele sunt in regula d.p.d.v. legal.tinand cont ca legea zice ca se poate transfera catre un angajat care a dobandit calitatea de transportator...dar fiind administrator nu poti fi si angajat al aceleasi firme, deoarece contractul de munca este nul.(conform legi).multumesc!

Alte discuții în legătură

Se poate vinde o licenta de taxi daca este pfa? StingaciuF StingaciuF Buna seara!Avem si noi o dilema.Vrem sa cumparam o licenta de taxi de la un vecin insa licenta este pfa.Este posibila cumpararea?Si cum se procedeaza?Ce acte ... (vezi toată discuția)
Pfa taxi poate angaja pf? celestin celestin intrebarea a mai fost adresata pana acum, si din discutiile pe forum , nu se intelege daca o persoana fizica autorizata taxi poate angaja alta persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Administrator srl si sofer popapopa popapopa Buna ziua, Exista vreo interdictie pentru a fi administrator a unui SRL si a conduce una dintre autovehicule-taxi pentru aceeasi societate cu obiect de ... (vezi toată discuția)