avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reciclare ambalaje
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reciclare ambalaje

Caut o solutie pentru reciclarea ambalajelor nefolosibile cum ar fi carton, doze din tabla,sticla de sticla si de plastic. Cred cu siguranta ca multecosturi sunt nejustificate prin aruncarea lor, tinand cont ca o mare parte din ele ajung in natura, pe campuri si terenuri, unde au efect negativ asupra solului, vegetatiei, culturilor si aspectul de murdarie. Multumesc! O zi minunata!
Cel mai recent răspuns: Mihaela2003 , utilizator 10:09, 18 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Ma refeream daca este firma dispusa pentru colectare,intrucat am cautat si nu am gasit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie pentru depozitare cutie carton de la aer conditionat in spatiu public MostWanted MostWanted Buna ziua, Pe data de 9 iulie 2018 am fost contactata telefonic de catre un agent al Politiei Romane, care mi-a spus ca am depozitat cutia de carton de la ... (vezi toată discuția)
Tobogan gunoi PetruD PetruD Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje dotat cu tobogan pentru colectarea gunoiului. De curand au aput afise cu o adresa de la primarie care ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii cristinavan cristinavan Sunt amenintata de proprietara unui apartament situat la demisol in blocul in care m-am mutat de curand ca ma va da in judecata pentru ca imi spal zilnic ... (vezi toată discuția)