avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Numar de angajati la PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Numar de angajati la PFA

Buna ziua,
Vin cu rugamintea de a-mi explica daca un PFA profesii liberale(cabinet dentar)are
limitare a numarului de angajari la 3(trei) persoane,asa cum prevede Legea 182/2016 cu aplicare din 17.01.2017
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adlala , utilizator 23:44, 18 Ianuarie 2017
Da, toti cei care sunt inregistrati ca pfa aplica acea lege (la registrul comertului pe oug 44 din 2008 cu actualizarile aferente), nu si profesiile liberale.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2017
george-neagu, moderator
Multumesc pentru tot.
Cu stima si respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare cabinet individual detectivi particulari blondutul blondutul Buna ziua, Ma numesc Cristian si va rog daca ma puteti lamuri in urmatoarea speta. Am obtinut atestatul de detectiv particular urmare a examenului sustinut ... (vezi toată discuția)
Detin certificat de traducator tehnic si vreau sa fiu pfa MARISHKA MARISHKA Buna ziua. Detin certificat de traducator tehnic si vreau sa infiintez PFA. Am fost la Finante si mi-au zis ca profesie liberala este doar traducatorul ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru audit financiar alin-m alin-m Pot sa-mi infiintez un PFA pentru activitatea de audit financiar? Am in vedere ca OG 44/2008 la art. 1 alin. 3 spune ca \"nu se aplica acelor activitati ... (vezi toată discuția)