avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa procedez - plata sulta in natura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa procedez - plata sulta in natura

Casa unde locuim este pe numele bunicului, pe data de 8 ianuarie soacra mea a decedat ea fiind vaduva in acte nu casatorita cu socrul meu. In adeverinta de la primarie se specifica ca nu are bunuri. In afara de sotul meu ei mai au o fata cu care avea discutii de mostenire, dar noi am avut si avem grija de ei, el. Casa este de pamant, noi am mai facut unele inbunatatiri si vrem sa o modernizam in continuare. Daca facem succesiune dupa soacra acum primeste cumnata mea un sfert, posibilitate de despagubire deocamdata nu avem dar daca noi mai renovam la evaluare noi o despagubim pe munca noastra? Cum sa procedam? Ne gandim sa-i cedam noi un pamant de casa cu conditia sa renunte la partea de casa prin notar. Se poate?

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire jojica jojica .Socrul meu natural a decedat in urma cu foarte mult timp,lasand in urma doi copii ,dupa deces soacra mea a facut succesiunea ramanand singura in casa.Acum a ... (vezi toată discuția)
Se mai face succesiune dupa un decedat inregistrat fara bunuri la primarie? Florentina1982@@# Florentina1982@@# Soacra mea era pe numele primului sot care anul trecut am aflat ca ar fi decedat, traind cu socrul meu din1976 cu care are 2 copii, fata si baiat. Socrul nu ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire viu viu Buna ziua, Socrul meu a decedat in 2010. Soacra mea traieste. Sotul meu este unicul lor fiu. Socrul meu a avut 4 frati, unul dintre ei nu a fost ... (vezi toată discuția)