avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Negociere CCM- salariati cu contract de munca suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Negociere CCM- salariati cu contract de munca suspendat

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se iau in calcul pentru atingerea pragului de cel putin 21 de angajati si salariatii care are contractual de munca suspendat( doua femei in cresterea copilului)?
Pentru a ne alege reprezentantii salariatilor care sa ne reprezinte la negocierile CCM in cadrul firmei, numarul de salariati activi ( cu contract de munca total si partial) este de 19 persoane. Avem doua angajate in CCC , contract de munca suspendat.

Sunt luate in calcul la atingerea pragului de 21 salariati si acestea?

Va multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ATELOIV , utilizator 12:21, 19 Ianuarie 2017
Da, se iau in calcul si salariatii care au c.i.m. suspendat.
Multumesc tare mult. Zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv-renegociere ? ContSters56278 ContSters56278 Am si eu o nedumerire.Am incheiat contract colectiv la nivel de unitate l-am inregistrat la Directia muncii pentru verificare si intre timp numarul de ... (vezi toată discuția)
Ccm luminita29 luminita29 In cazul in care o companie nu are inca CCM, angajatii cu CIM suspendat, ex angajatele din CIC, se iau in calcul la numarul angajati(adica peste 21 angajati) ... (vezi toată discuția)
Ccm Andra-Dicu Andra-Dicu In cazul in care o companie nu are inca CCM, angajatii cu CIM suspendat, ex angajatele din CIC, se iau in calcul la numarul angajati(adica peste 21 angajati) ... (vezi toată discuția)