Buna seara.
Sotul meu are o porpirie pe salariu de cativa ani...s-a dat o parte din suma datorata dar cand si-a schimbat locul de munca,patronul sau nu a acceptat actele executorului si de 1 an si jumatate nu i-a mai dat nimic..m-am inteles cu persoana careia ii datoreaza acea suma sa ii dau o parte din bani iar ea sa retraga actele de la executor.este posibil ca doar printr-o declaratie sa se renunte la poprire si sa terminam totul? Multumesc
In cazul in care creditorul va solicita executorului sa retrimita adresa de poprire si angajatorul nu va da curs, este posibil ca creditorul sa inainteze cerere de validare a popririi prin instanta si sa solicite amendarea tertului poprit. Va recomand sa luati legatura cu creditorul si sa rezolvati amiabil.
Am vorbit cu perosoana respectiva,ne-am inteles sa ii dam o suma de bani iar dansa sa mearga la executor si sa ridice acele acte cu poprirea...intrebarea mea este: ea poate renunta atat de usor la acele acte depuse la cabinetul de executor?
Executor judecatoresc
hng
Poate un executor judecatoresc sa puna poprire pe conturile unei firme, daca exista o hotarare definitiva pt. o persoana fizica care este administratorul ... (vezi toată discuția)