avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna seara.
Sotul meu are o porpirie pe salariu de cativa ani...s-a dat o parte din suma datorata dar cand si-a schimbat locul de munca,patronul sau nu a acceptat actele executorului si de 1 an si jumatate nu i-a mai dat nimic..m-am inteles cu persoana careia ii datoreaza acea suma sa ii dau o parte din bani iar ea sa retraga actele de la executor.este posibil ca doar printr-o declaratie sa se renunte la poprire si sa terminam totul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-MariaD , utilizator 14:14, 19 Ianuarie 2017
da, creditorul poate cere executorului sa suspende executarea sau sa inceteze .
In cazul in care creditorul va solicita executorului sa retrimita adresa de poprire si angajatorul nu va da curs, este posibil ca creditorul sa inainteze cerere de validare a popririi prin instanta si sa solicite amendarea tertului poprit. Va recomand sa luati legatura cu creditorul si sa rezolvati amiabil.
Am vorbit cu perosoana respectiva,ne-am inteles sa ii dam o suma de bani iar dansa sa mearga la executor si sa ridice acele acte cu poprirea...intrebarea mea este: ea poate renunta atat de usor la acele acte depuse la cabinetul de executor?
Multumesc mult pentru raspuns. O zi buna si multă sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc hng hng Poate un executor judecatoresc sa puna poprire pe conturile unei firme, daca exista o hotarare definitiva pt. o persoana fizica care este administratorul ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executor sagitarius_snc sagitarius_snc Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am la firma poprire pe conturi ptr o datorie pe care urma sa o esalonez cu o executorul, dar a bagat poprirea inainte. Nu ... (vezi toată discuția)
Validare poprire REMUS70 REMUS70 Am primit o citatie si la obiectul dosarului scrie :validare poprire ce presupune ? (vezi toată discuția)