avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Avantaje pfa pentru un student
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Avantaje pfa pentru un student

Buna seara,
Pe langa scutirea de la taxele de infiintare la un pfa pentru ca sunt student mai sunt si alte facilitati ? In special legate de contributia pe care trebuie sa o platesc pentru fiecare angajat ?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Care sunt taxele ce trebuie platite pentru un pfa inregistrat de un student? AVuser AVuser Buna, Din 17 ianuarie a intrat în vigoare actul normativ care da posibilitatea studentilor sa-si infiinteze gratuit un PFA. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Scutiri taxe studenti bogdanblue bogdanblue Buna ziua, As fii interesat daca studentii care vor sa infiinteze un pfa beneficiaza de scutiri de la plata taxelor si tarifelor ? Va multumesc si ... (vezi toată discuția)
Impozit la o firma nou infiintata xeonet xeonet Buna ziua, As dori sa stiu daca la o firma nou infiintata(Martie 2010) platesc impozitul de 16% trimestrial sau impozitul forfetar? Precizez ca eu fiind ... (vezi toată discuția)