As dori sa stiu daca la o firma nou infiintata(Martie 2010) platesc impozitul de 16% trimestrial sau impozitul forfetar? Precizez ca eu fiind student am beneficiat de anumite reduceri la infiintare. Exista cumva vreo reducere in calitate de student si pentru impozit?
Sau in cazul in care as angaja persoane, as avea o reducere a impozitului?
impozitul il platiti conform vectorului fiscal declarat de dvs.. nu aveti o scutire special de impozit ca student, dar beneficiatid e anumite facilitati daca angajati proaspat absolventi sau pers aflate in somaj.. va trebuie un contabil bun care sa va indrume in acest sens..aveti grija ca si in aceasta profesie, ca si peste tot de altfel, sunt fel si fel de dilentanti si va incurca rau de tot daca aveti ghinionul de a face cu unul din astia.. mai bine vedeti daca este un expert financiar pe acest forum din orasul dvs ,care sa fie dispus sa va ajute.. bafta in afaceri
S.r.l pt studenti
ad13
Buna ziua,
Sunt interesant sa deschid un SRL si am citit pe diverse forumuri ca exista anumite beneficii pentru studenti. Din cate am observat se fac doar ... (vezi toată discuția)