avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum de acces blocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum de acces blocat

Va salut cu respect
Eu locuiesc cu forme legale in Buc. , iar la adresa mea exista un intrand unde suntem mai multi locatari iar eu ma pozitionez ultimul fata de strada . mentionez ca nu sunt proprietar si nu am acces la acte , acestea apartinand tatalui meu cu care sunt in proces . unul dintre vecini sustine ca drumul catre imobilul unde locuiesc ii apartine si drept dovada imi restrictioneaza accesul auto catre curtea unde locuiesc ,blocand zilnic intrarea cu masina de la firma lui . regulat pierd 10-15 minute asteptand sa vina soferul firmei sa mute masina. ce ma sfatuiti sa fac ? multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza drum de acces ktfzone ktfzone Salut, Am si eu o problema cu niste vecini . Sunt 2 loturi de 450 mp si o alee de 126mp, lata de 4m care serveste ca drum de acces la drumul principal. ... (vezi toată discuția)
Curte comuna indivizibila kittycrisssta kittycrisssta Buna ziua! Locuiesc la casa, avand doi vecini care locuiesc in alt imobil situat catre strada, in mijloc exista o curte comuna indivizibila, de asemenea ... (vezi toată discuția)