avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta pt indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta pt indemnizatie crestere copil

Buna ziua stie cineva cum se completeaza adeverinta pt indemnizatie crestere copil de 2/3 ani? am o angajata de peste 2 ani la noi la firma (din septembrie 2014) si a nascut in decembrie 2016; si nu stiu daca adeverinta pe care trebuie sa o emit se completeaza pe toate cele 24 de luni sau doar ultimele12 luni inaintea nasterii copilului?

p.s ce inseamna '' ca a lucrat 12 luni in ultimele 24 de lui anterioare datei nasterii copilului? femeia a lucrat la noi la firma 2 ani si 4 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:47, 19 Ianuarie 2017
Daca a nascut in decembrie 2016 , atunci adeverinta se va completa incepand cu luna decembrie 2016 pana ianuarie 2015,inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar ccc pana la doi ani ContSters103316 ContSters103316 Sunt in concediu pentru cresterea copilului din 02.06.2015 pentru copilul nascut pe data de 20.04.2015. Pe data de 29.11.2016 am nascut cel de-al doilea copil. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil - legea noua 2016 Marry_C Marry_C Buna ziua! Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna decembrie. La sfarsitul lunii mai, dupa ce angajatorul a aflat de sarcina, mi-a incheiat contractul de ... (vezi toată discuția)