avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar CCC pana la doi ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar CCC pana la doi ani

Sunt in concediu pentru cresterea copilului din 02.06.2015 pentru copilul nascut pe data de 20.04.2015. Pe data de 29.11.2016 am nascut cel de-al doilea copil. Cum completeaza angajatorul adev, tip daca are doar 24 luni anterioare? I-mi face alta decizie de suspendare? cu ce data?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 27 Februarie 2017
Perioada eligibila pentru CCC 2 este decembrie 2014 - noiembrie 2016

Angajatorul va completa doar perioada decembrie 2014 - iunie 2015, pentru restul AJPIS este cea care va completa o adeverinta (perioada iunie 2015 - noiembrie 2016).
Va multumesc! Decizia de suspendare ramane valabila aia din iunie 2015? Nu are inscrisa o anume perioada de suspendare.
Va trebuie o noua decizie de suspendare a c.i.m.
decizia incepand cu cea de-a 43-a zi de la data nasterii celui de-al doilea sau cu data nasterii copilului?
Va multumesc!
Incepand cu data terminarii primului CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul crestere copil timp de 2 ani Akino Akino Buna ziua, Prietena mea a nascut acum 2 luni, in prezent sunt angajat pe perioada nedeterminata de aproximativ 2 luni. Proaspata mamica nu lucreaza si nici nu ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ccc alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Pentru o angajata din 20.01.2015, care a nascut pe 8 martie si nu a avut nici un medical, a lucrat in toata perioada, dar are stagiul de cotizare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie! MaziluG MaziluG Buna seara ! Am si eu o intrebare, Am nascut in aprilie 2014 si am beneficiat de concediu crestere copil si indemnizatie pana in martie 2016, in martie am ... (vezi toată discuția)