avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contribuabili inactivi depun declaratii?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contribuabili inactivi depun declaratii?

Buna ziua !! Contribuabili inactivi pe listele ANAF trebuie sa depuna declaratia 100 aferenta lunii decembrie 2016 ?? Daca da, se poate depune la ghiseu sau prin corespondenta ??
Multumesc anticipat !!
Cel mai recent răspuns: teocriscom , utilizator 19:25, 7 Februarie 2017
buna seara!
o puteti depune prin corespondenta, cu, confirmare de primire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d fara activitate de la infiintare, primit notificare pt nedepunere declaratii impunere Alexandru342 Alexandru342 Buna seara, Am o SRL-D infiintat in iulie 2016, fara activitate pe ea pana in acest moment. Am depus declaratie de inactivitate pentru exercitiul financiar ... (vezi toată discuția)
O mana de ajutor Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Apelez la dv., pentru ca, firma neavand activitate, nu mi-am permis un contabil. In perioada functionarii impozitului minim, (sase trimestre), fiind ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 100 cu zero alice53 alice53 buna seara, am depus declaratia 100 cu zero pt trim 4, tot anul am avut pierdere si am platit imp minim pe 3 trim... in acest caz trebuie sa fac doua decl ... (vezi toată discuția)