avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt minora si am furat din Kaufland
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt minora si am furat din Kaufland

Bună ziua. Săptămâna trecută am fost la cumpărături in kaufland,pe lângă produsele pe care le-am cumparat am sustras un ruj in valoare de 45 de lei pe cate l-am băgat în maneca gecii. La iesirea din supermarket a venit un domn care m a chemat într-o încăpere,acesta fiind însotit de gardianul magazinului.
M-au controlat in buzunare,in geanta,in punga cu cumpărături si nu au găsit nimic,apoi m-au pus sa ma dezbrac si mi l-au găsit. Au chemat politia si acestia au scris ceva pe câteva foi in decursul a vreo 2-3 ore. La final mi-au cerut numărul de telefon,urmând ca eu sa fiu contactată. Dar nu am primit niciun telefon.
Sunt minoră si sunt la prima abatere. E prima oară în viata mea când fac asa ceva si sunt foarte stresata si disperată. Nu vreau sa am necazuri si nici sa apară în cazier.
Daca voi primi o amendă,aceasta va veni în posta sau la domiciliul? Mama mea stie,dar prefer sa nu afle tatăl.
Va rog ajutati-mă..
Cel mai recent răspuns: Daniela.25 , utilizator 00:08, 26 Ianuarie 2024
Da, este foarte probabil sa se ajunga la o solutie de renuntare de urmarire penala mai ales ca prejudiciul a fost recuperat.
Buna seara! Scuze de deranj! Spune te rog,cum s-a rezolvat cazul tau?ai primit amenda ? Părinții au fost înștiințați,au primit citație prin posta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs neachitat la casa in supermarket si apoi returnat Mathilde Mathilde Buna ziua. Parintii mei au mers la Lidl ptr cumparaturi si separandu-se in supermarket, mama fiind fara cos a ales un tricou in valoare de 30 de lei pe care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!!În data de 3 04 2023,am fost chemat la politie ,unde ... Kukurikadara Kukurikadara Bună ziua!!În data de 3 04 2023,am fost chemat la politie ,undea mi s au arătat niște imagini în care eu îmi fac cumpărăturile dintr un supermarket.Cum ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire ... Dani89@ Dani89@ Bună seara! Sper din suflet sa ma lămurească cineva cu privire la situația mea...Ieri am fost într un supermarket sa fac câteva cumpărături...ma jur ... (vezi toată discuția)