Bună ziua!!În data de 3 04 2023,am fost chemat la politie ,undea mi s au arătat niște imagini în care eu îmi fac cumpărăturile dintr un supermarket.Cum iau din raft o crema de fata,pe care o pun în coșul de cumpărături. Apoi îmi sunt prezentate imaginile cu banda de ka casa,pe care eu nu mai am crema aceea Menționez ca filmările sunt de la începutul anului 2020..De aici concluzia supermarketului și a politiei ca eu am furat acea crema Menționez ca nu am fost percheziționat la iesire de către organul de paza...Nu exista nimic care sa ateste ca eu am ieșit cu camera aceea în geanta sau prin buzunare...La politie în data sus menționată, am declarat ca am pus crema în cos cu intenția de a o cumpăra,dar pe parcursul cumpărăturilor am renunțat la ea..Polițistul a spus ca dosarul meu va ajunge la Procuror,dar im mod sigur voi avea un dosar penal pentru furt...Va rog din suflet,ajutați ma cu un sfat Ce trebuie sa fac în întâmpinarea aceasta .Nu vreau sa am dosar penal și nici sa ajung prin pușcărie.Muktumesc frumos pentru răspuns.!
Dosar penal aveti deja.
Va puteti angaja avocat daca vreti sa va aparati sau sa stati asa si sa asteptati sa vedeti ce va mai urma...
Daca veti fi condamnat penal veti avea cazier iar daca nu veti fi trimis in judecata veti scapa de orice repercursiuni ale legii penale.
V-ar fi de real folos ultima varianta dar fara avocat nu veti fi aparat si se poate abuza chiar daca sunteti nevinovat.
Avocatul va trebui sa analizeze probatoriul asa cum va face si procurorul doar variantele fiecaruia putand fi diferite.