avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Restituirea sumei de bani achitata pentru restante ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Restituirea sumei de bani achitata pentru restante (Facultate)

La inceputul anului universitar 2016-2017, mi-am platit restantele aferente materiilor ce trebuia sa le refac, o suma de 1500 lei. In luna Noiembrie a trebuit sa imi intrerup/inghet anul universitar, cererea a fost aprobata dar in momentul acela nu imi statea gandul la banii deja dati catre ei. Acum doresc sa imi recuperez acesti bani, fiind totusi o suma "maricica" dar facultatea imi spune ca acest lucru nu este posibil pentru ca se vor raporta pentru urmatorul an universitar iar eu trebuie sa vin cu dovada/chitanta aferenta acestei sume pentru a demonstra plata.
Avand in vedere ca eu nu am beneficiat de absolut niciun material didactic si mi-am intrerupt studiile doresc sa imi recuperez banii, nu sa ii tin blocati timp de un an de zile.
Daca facultatea continua sa imi refuze restituirea lor, exista vreo cale legala prin care imi pot recupera suma de 1500 lei ?

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Xuby Xuby Buna ziua. Sunt studenta din anul 2012, facultate la zi, am avut intrerupt anul universitar 2014/2015 (primul copil). Facultatea este de 4 ani, teoretic ... (vezi toată discuția)
Probleme invatamant iMirel094 iMirel094 Buna ziua, Am o o situatie destul de dificile care practic ma sufoca de ceva timp. Sunt student la UTCB specializarea Automatica si informatica aplicata in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de maternitate ancamari ancamari Buna ziua, doresc si eu o lamurire, am contract de munca din luna august a.c. voi naste probabil la sfarsitul lunii februarie, ce drepturi ami, voi ... (vezi toată discuția)