avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna seara! Am doi copii nascuti la un an diferenta. Daca revin la munca cu 60 de zile inainte ca primul copil sa faca doi ani primesc stimulentul de insertie dar si indemnizatia pentru al doilea copil? Sau indemnizatia mi se suspenda? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie dupa 4 ani de indemnizatie Gabriela1123 Gabriela1123 Buna ziua! Am doi copii născuți la o diferență de 2 ani. Referitor la stimulentul de insertie am găsit ca e nevoie de \"actele doveditoare care să ... (vezi toată discuția)
Concediul maternal Ale.Sofia Ale.Sofia Buna seara!am 3 copii si am intrat in concediu de maternitate de la unu la celălalt ca ii diferența de 1 an intre ei..acuma cea mică face 2 ani.daca merg la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si stimulent Mad21 Mad21 Buna ziua. Am 3 intrebari pe care va rog sa mi le lamuriti. Din anul 2013, m am aflat in concediu de crestere copil pana in prezent, deoarece am trecut ... (vezi toată discuția)