avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Site web impozitabil?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Site web impozitabil?

Buna ziua, ma numesc Leonardo si am un site de anunturi clasificate care actioneaza in belgia.
Eu primesc bani din site prin paypal / google adsense.
Oamenii pot cumpara anunturi "premium" prin paypal.

Intrebarile mele sunt:
-Trebuie sa declar venitul undeva? Daca da, unde?
-Trebuie sa detin firma pentru asa ceva? Daca da, se poate face pe romania?

Alte discuții în legătură

Venituri din advertising pe internet Tahity Tahity Buna ziua, Am si eu niste intrebari la care nu am prea gasit raspunsuri pe internet. Eu sunt programator de meserie si am ceva site-uri pe internet (mail ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 trebuie depusa si aplicata si veniturilor obtinute din strainatate ? Virgil2 Virgil2 As doi sa stiu daca pentru venituri realizate in Romania dar din strainatate si declarate cu declaratia 201 se platesc contributii la sistemul public de ... (vezi toată discuția)
Taxe venituri reclame georgevlad georgevlad Buna ziua! Am cateva intrebari in legatura cu plata taxelor din reclame (Google Adsense, publicitate pe site, etc). 1. Am PFA pus deja in functiune de ... (vezi toată discuția)