avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert clasa D
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert clasa D

Ce inseamna cand un expert topocadastral are licenta ANCPI clasa sau categ D ?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 08:24, 20 Ianuarie 2017
Sunt autorizate la cerere, fără examinare, cu plata taxei legale pentru categoria D, persoanele fizice române care au studii universitare de licenţă în specialităţile geodezie, topografie sau cadastru si care îndeplinesc cel puţin una dintre următoarele condiţii:

a) au titlul de doctor în domeniul ştiinţelor inginereşti în oricare dintre specialităţile: geodezie, cartografie, cadastru, topografie, fotogrammetrie sau teledetecţie;
b) au atestat de cercetător ştiinţific principal, gradul 1, consilier categoria A, clasa I, gradul 1, expert categoria A, clasa 1, gradul 1, inginer gradul 1, inginer proiectant gradul IA, cartograf gradul 1, cu o vechime în domeniile de specialitate de minimum 10 ani.

Persoanele fizice autorizate în categoria D pot executa următoarele tipuri de lucrări de specialitate:
a) executarea şi verificarea, în cadrul procesului de control intern al calităţii, a lucrărilor din categoria A;
b) proiectarea, executarea şi completarea reţelelor geodezice de referinţă;
c) proiectarea şi realizarea lucrărilor de fotogrammetrie.
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2017
BEJENARU PETRU, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii autorizare practician in domeniul cadastrului CristiButnariuc CristiButnariuc am terminat facultatea la fr acum doi ani dar lucrez in cadrul unei firme de cadastru de 10 ani(pe cartea de munca) la inceput pe functie de operator PC iar ... (vezi toată discuția)
Cadastru - autorizatie ocpi / ancpi magika magika Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea din Bucuresti, la Facultatea de Geografie, sectia Cartografie cu aplicatii in cadastru. Am cateva nelamuriri in ... (vezi toată discuția)
Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)