avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie europeana
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie europeana

Buna ziua.
Sunt un barbat in varsta de 58 ani,vechime in munca de 22 ani in Romania si 10 ani in Spania,acum sunt in tot in spania in somaj ...ce trebuie sa fac sau unde sa ma interesez daca pot beneficia de pensie europeana din spania????pot beneficia de pensie in Romania ???sau in spania????astept raspunsul dvs ...ca sa stiu unde ar trebuie sa ma interesez....Multumesc.....
Ultima modificare: Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stoica Gabriela Madalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 20 Ianuarie 2017
Vedeti link-urile de mai jos :
Cum pot solicita cetățenii români din Spania pensii comunitare
[ link extern ] /

Pensie comunitara 2015. Ce trebuie sa faci ca sa obtii pensie si pentru perioadele lucrate in alte state europene
www.avocatnet.ro/content/art...

Pensii Comunitare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata maia1956 maia1956 Tatal meu are 32 ani lucrati in romania si 5 ani lucrati in spania.....cind poate iesi la pensie anticipata........si cum se procedeaza cu ani lucrati in ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca balbaianualexandru balbaianualexandru fiica mea a lucrat din anul 1990 pana in anul 2003 ca asistenta medicala,apoi a plecat sa lucreze in itlia unde s-a si stabilit intre timp; carnetul de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie comunitara adrcov adrcov 14 ani lucrati in romania, 22 ani lucrati in spania, varsta 58. care sint perspectivele de pensionare? (vezi toată discuția)