avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestare contraventie rovignieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestare contraventie rovignieta

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa contest contraventia de rovignieta si executarea silita (inca neaplicata), pentru un proces verbal emis in 16 aug 2011 care nu mi-a fost transmis niciodata, pentru care s-a dat o sentinta in favoarea executorului in data de 26 mai 2014 si care mi-a parvenit azi 20 ian 2017! Din ce am citit inteleg ca este o procedura standard dar, pentru ca nu stiu carei instante sa ma adresez si ce documente trebuie sa anexez, va rog sa ma ajutati.
Multumesc,
Alexandru G
Cel mai recent răspuns: calexh , utilizator 10:34, 25 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Formulati o contestatie la executare pe care o depuneti la Judecatoria in raza careia domiciliati. Aratati acolo faptul ca nu v-a fost niciodatra comunicat procesul verbal de contraventie si ati fost astfel privat de dreptul de a contesta acel document, asa cum prevede legea.
Multumesc pentru raspuns. Am un termen limita de la data primirii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda rovigneta pt madina proaspat inmatriculata Loredana-Elena Loredana-Elena Buna ziua. Mi-am inmatriculat masina proaspat achizitionata in 15septembrie,cu numerele fostului proprietar. Am cumparat rovignieta pe 29 sept cu aceste ... (vezi toată discuția)
Executare silita (poprire ct) amenda rovinieta cnadnr cristiangruiu cristiangruiu Buna ziua am si eu o intrebare la care as dori un raspuns de la cineva care este in tema: ma gasesc in situatia urmatoare si nu stiu cum sa actionez... Am ... (vezi toată discuția)
Proces verbal primit cu intarziere clausy clausy am primit pv intocmit in data de 03.05.2009 pe data de 03.06.2009. pot sa fac plangere prin care sa cer anularea acestui pv pt ca l-am primit dupa 30 de zile? (vezi toată discuția)