avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna la un program de munca de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna la un program de munca de 12/24,12/48

Cate zile de concediu de odihna am dreptul sa iau o data.sefi ma obliga sa iau cate 2_3zile in fiecare luna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 20 Ianuarie 2017
Puteti lua integral CO intr-o luna, insa in cazul in care programarea concediilor se face fractionat, angajatorul este obligat sa stabileasca programarea astfel incat fiecare salariat sa efectueze intr-un an calendaristic cel putin 10 zile lucratoare de concediu neintrerupt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Daniel1900 Daniel1900 Buna seara! Am o intrebare! Lucrez ca bugetar si am 28 de zile lucratoare concediu! Iar sefi nostri ne obliga sa tragem la tombola care cum picam si sa il luam ... (vezi toată discuția)
Concediul edwe69 edwe69 de 1 an lucrez la un service,am o vechime de 12 ani in campul muncii iar acum a venit perioada concediilor. patronul spune ca ne da 7 zile lucratoare este ... (vezi toată discuția)
Programare concediilor de odihna pt. anul 2012 mogadaniel2000 mogadaniel2000 Buna ziua ! Lucrez intr-o firma si administratorul firmei ne-a comunica ca trebuie sa ne facem programarea concediilor de odihna pentru anul 2012, insemnand ... (vezi toată discuția)