avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diferența dintre angajați.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diferența dintre angajați.

Patroana face diferența dintre mine și colega mea. Amândouă avem contractul de munca pe 4 ore,amândouă avem aceiași functie. Patroana vrea la colega mea sa I faca 6 ore la contractul de munca iar la mine sa rămână aceleasi ore 4 .Mereu îmi spune ca eu sunt corecta cu programul, respectuoasa și ca îndeplinesc obligațiile de serviciu. E corect ca ei sa I faca contractul la 6 ore iar eu sa rămân la celeasi ore ?Ea sa fie plătită la salariu iar eu sa fiu plătită la procent e corect așa ceva ?
Cel mai recent răspuns: steluta-tah , utilizator 20:09, 21 Ianuarie 2017
Pai, cum lucrati, 4 ore, 6 ore, 8 ore ?
Ar trebui sa o intrebati pe patroana de ce face diferente si sa negociati salariul- fix/ procent..
Durata timpului de munca se stabileste prin c.i.m., angajatorul nu are nicio obligatie sa stabileasca aceeasi durata pentru toti salariatii.

Daca va considerati neindreptatita - discriminata - de decizia angajatorului , puteti sesiza CNCD - Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.
Vă mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare salariala dekel dekel buna ziua am si eu o nelamurire cu privire la legitimitatea acordarii de sporuri salariale mai exact...salariatii direct productivi ai unei societati ... (vezi toată discuția)
Ce model de actiune sa fac impotriva sefului. Imparatul Imparatul Lucrez la o institutie de stat, la buget si avem de facut anumite ore suplimentare platite bine. Eu am cateva ore, deoarece sunt mereu sarit din schema, iar ... (vezi toată discuția)
Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional,salariul ... Magie1 Magie1 Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional,salariul nu se poate mari daca nu e semnat actul adițional. E legal cum a procedat ... (vezi toată discuția)