avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... discriminare salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

discriminare salariala

buna ziua
am si eu o nelamurire cu privire la legitimitatea acordarii de sporuri salariale
mai exact...salariatii direct productivi ai unei societati beneficiaza de un spor de 300% pentru o duminica lucrata iar cei care nu sunt direct productivi*regie*,doar de 200%,explicatia pentru diferenta de procente fiind ca cei din *regie* au salariile mai mari....
este sau nu discriminare?
si daca este,ce se poate face pentru solutionarea problemei?
va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
dekel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 6 Februarie 2015
Daca considerati ca este vorba despre o discriminare, atunci puteti sesiza Inspectia Muncii sau CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as dori sa va întreb pentru discriminarea privind ... florin 71 florin 71 Bună ziua, as dori sa va întreb pentru discriminarea privind acordarea unor drepturi salariale unde trebuie sa ma adresez . (vezi toată discuția)
Ce trebuie făcut atunci când ai colegi care au aceeași încadrare, ... Morcan Luminita Morcan Luminita Ce trebuie făcut atunci când ai colegi care au aceeași încadrare, aceeași funcție, facem același lucru , iar unii au dreptul la spor de toxicitate , ... (vezi toată discuția)
Drepturi in greva inea inea am o nelamurire si va rog sa ma ajutati. cei care nu sunt in greva au primit o prema de paste iar grevistii nu. sindicatul zice ca e discriminare: \" Și ... (vezi toată discuția)