avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce trebuie făcut atunci când ai colegi care au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce trebuie făcut atunci când ai colegi care au aceeași încadrare, ...

Ce trebuie făcut atunci când ai colegi care au aceeași încadrare, aceeași funcție, facem același lucru , iar unii au dreptul la spor de toxicitate , iar eu nu ! Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 6 Iunie 2023
Sesizati angajatorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru lamuriri.
Daca considerati ca este discriminare, puteti sesiza Inspectia Muncii sau CNCD - Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordarea concediului de odihna = discriminare? codulmuncii codulmuncii Bunadimineata. Angajatorul refuza sa-mi dea concediu de odihna pe anii trecuti si pe anul acesta chiar si dupa ce am facut cerere de programare. Bineinteles ... (vezi toată discuția)
Incadrarea pe alt post Maria933 Maria933 Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa gasesc raspunsul la aceasta intrebare. Multinationala la care lucrez m-a incadrat pe un post de operator date in loc de ... (vezi toată discuția)
Discriminare salariala campian campian Am vechime in munca peste 20 de ani si comform legii 284\2010 am o remuneratie mai mica decat colegele mele cu vechime mai mica.Am gradatia 5,clasa de ... (vezi toată discuția)