avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea pe alt post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea pe alt post

Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa gasesc raspunsul la aceasta intrebare. Multinationala la care lucrez m-a incadrat pe un post de operator date in loc de responsabil corespondenta(conform grilei de salarizare este o diferenta de bani), munca pe care o desfasor corespunde responsabilului nu operatorului, practic la sarcinile mele am atributiuni pe care nu le fac. Asta sa imi dea salar mai mic. Pot face ceva in legatura cu asta, ce optiuni am? Depun aceeasi munca ca ceilalti, si primesc bani mai putini. Nu e echitate in munca, nu-i asa? Multumesc anticipat si sper ca m-am facut inteleasa.
Cel mai recent răspuns: Maria933 , utilizator 21:41, 18 Octombrie 2018
Daca va considerati discriminata la locul de munca in privinta salariului , atunci puteti sesiza Inspectia Muncii si/sau CNCD - Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in termen de 1 an de la data savarsirii faptei sau de la data la care putea sa ia cunostinta de savarsirea ei.

Vedeti si
www.avocatnet.ro/articol_385...
Imi cer scuze, nu prea inteleg cum e cu termenul de 1 an. Exemplu concret, am aceasta functie din august 2017, acum este octombrie 2018(mentionez ca inca sunt angajata), pot sa depun reclamatie?
Multumesc.
Sesizarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii se poate face in termen de 1 an de la data savarsirii faptei sau de la data la care putea sa ia cunostinta de savarsirea ei.

Prin urmare, nu mai puteti depune sesizare la CNCD ... incercati la Inspectia Muncii.
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Apreciez tot ce faceti pentru comunitate si apreciez toate aceste raspunsuri, sunt foarte interesante, un site bun, sper sa nu se schimbe!!!! Va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echitate salarială iulia32 iulia32 Bună ziua, Mă confrunt cu următoarea problemă: lucrez într-o instituţie bugetară, în cercetare. De câţiva ani, salariul meu se află la limita ... (vezi toată discuția)
Unde raportam discriminarile BX BX Daca compania nu ia vreo masura, ce putem face in cazul discriminarilor ? Exemple: 1. Intr-un anume departament, fara vreun motiv intemeiat, nu se ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere Marta1975 Marta1975 Suntem 7 persoane angajate avand aceeasi functie si responsabilitati ,dar seful ma trateaza altfel fata de ceilalti colegi. Astfel spus ,daca nu am putut ... (vezi toată discuția)