avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Gratiere- se poate incadra?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Gratiere- se poate incadra?

Am si eu o intrebare.Ar fi vorba de prietenu meu.are dosar penal punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat (art.334 NCP) si inainte o mai avut o infractiune pentru care o primit 1 an si 2 luni de inchisoare dosarul respectiv atunci o fost suspendare sub subraveghere.intrebarea mea este ca daca intra in 18.02.2017 legea asta nou gratierea el oare va incadra in acesta? va multumesc foarte frumos
Cel mai recent răspuns: leonarrrd , utilizator 10:43, 24 Ianuarie 2017
Nu s-a dat nici o lege de gratiere si nici nu se va da in curand. Acela era doar un proiect. Cand va aparea legea veti afla.
nu se incadreaza pentru ca e recidivist

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal conducere tractor Utilizator298 Utilizator298 Am fost prins conducând un tractor pentru care mi s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui tractor cu permis necorespunzător. Pot obține achitarea? ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere Monica@yahoo Monica@yahoo Ia fost suspendat permisul de conducere fiului meu pentru condus mașina cu nr roșii expirate este posibil? (vezi toată discuția)
Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)