avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe cand urmatorul proces?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe cand urmatorul proces?

Buna ziua!O intrebare.Avem luna aceasta dezbaterea unui recurs la care batranul cu care am facut CVC cu clauza de intretinere a apelat.Banuim ca deznodamantul va fi acelasi ca la fond si vom castiga.Cand sa ne asteptam la un nou proces?Legal este posibil imediat sau trebuie sa treaca o anumita perioada?Multumesc
Cel mai recent răspuns: hannia , utilizator 18:41, 10 Septembrie 2009
Trebuie sa aveti rabdare pana ce magistratii vor inceta "protestul"!
Da,este nevoie de rabdare,deoarece nu se stie cum vor evolua lucrurile in sensul protestului magistratilor...;)
Mai aveti de asteptat , intrucat este posibil ca dupa judecarea apelului sa formuleze recurs :)
Revin cu o explicatie.Sentinta a putut fi atacata cu RECURS.El se judeca acum pe 10. Intrebarea mea era alta.Cat trebuie sa treaca intre doua actiuni de acest fel.Exista o perioada minima obligatorie?Auzisem de sase luni.
Nu exista nici o perioada minima obligatorie pentru a promova inca o actiune cu acelasi obiect, parti si cauza, pentru ca nu mai este posibila introducerea de catre "reclamant" a unei actiuni identice, iar daca o va face se va putea invoca autoritatea de lucru judecat, daca despre acest gen de actiune intrebati.

Alte discuții în legătură

Cat dureaza sa primesti termen intr-un proces civil avand ca ... AdelinaPreda AdelinaPreda Cat dureaza sa primesti termen intr-un proces civil avand ca obiect \"actiune in raspundere delictuala\"? Cererea de chemare in judecata a fost ... (vezi toată discuția)
Rzolutiune cotract de intretinere GabrielaStroe GabrielaStroe Imi poate explica cineva ce inseamna decizia urmatoare:Suspendă judecata cauzei, potrivit disp.art.243 pct.1 C.proc.civ. Cu recurs. Pronunţată în ... (vezi toată discuția)
Intervenientul in interes propriu este parte in proces? gigelas gigelas Buna seara, Un intervenient in nume propriu,este considerat ca si parte in proces ? Daca i s-a respins cererea de interventie,deoarece nu a fost sustinuta de ... (vezi toată discuția)