Buna seara niste prieteni acum 16 ani sau inteles cu copiii unei batrane sa aiba grija ei si sa le ramana casa intre timp cam apeox 4ani de la intelegere batrana a decedat si nu sau facut actele dupa atat timp in care sa ingrijit de casa si sau platit toate taxele aferente locuintei au vrun drept ? (Spun ca au niste hartii de la notariat precum ca mostenitorii batranei nu au nici o pretentie ) nu stiu ce hartii au sa vi le prezint . va multumesc si o seara cat mai buna
Buna sara,
Avand in vedere "exactitatea" =D> datelor e greu ca cineva sa va poata da un raspuns concludent si pertinent.
Va sfatuiesc ca sa mergeti CU TOATE ACTELE la un avocat si sa vedeti care este situatia reala.
Dreptul curatorului
ber0272
va rog respectuos sa ma ajutati .sunt intr-o situatie ciudata.intretin o femeie de 84 ani cam de 10-12 ani eu sant nepotul dupa frate al ei.adica tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Act de intretinere
maria26
Buna seara! Bunica sotului meu are 91 de ani si este bolnava, nu mai este prea lucida si vrea sa ne lase averea ei mie si sotului (nepotul ei). Soacra are ... (vezi toată discuția)