avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... exmatriculare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

exmatriculare

Un student la ase poate fi exmatriculat pentru neplata taxei si sa nu se faca dovada ca a fost anuntat?
nu a fost anuntat nici ca a expirat perioada de plata a taxei, nici ca are o perioada de gratie ptr plata si nici macar ca a fost exnatriculat.ce pot face in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Situație ineditã ase - exmatriculare în necunoștiințã de cauzã ioanairina ioanairina Bună ziua, Apelez la acest forum pentru a expune o situație, din punctul meu de vedere deja penibilă, căreia doresc să îi găsesc rezolvarea cât ... (vezi toată discuția)
Facultatea refuza sa imi restitutie diploma de bacalaureat robogdaniasi robogdaniasi buna ziua.am fost student la facultatea de medicina veterinara din iasi la zi/taxa timp de un an jumatate.in anul 2 sem 2 am renuntat la facultate din motive ... (vezi toată discuția)
Banca a virat banii mei in alt cont decat am cerut eu anitsirc anitsirc Buna ziua! supun atentiei dvs. urmatoarele, si va rog sa ma ajutati sa rezolv cat de urgent posibil, altfel risc sa fiu exmatriculata de la master pentru ... (vezi toată discuția)