avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Grațiere si amnistitie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Grațiere si amnistitie

Buna ziua.Daca soțul meu are 1 an cu executare pt conducere farapermis, si 1,2 luni are din urma dar nu pt aceasi fapta. In total 2,2 luni beneficiază de grațiere? Inca nu sa predat, dar mandatul a fost emis din decembrie. Noi suntem despărțiți iar cei 3 copii sunt sub îngrijirea lui, din cate am auzit joi se aproba legea ar putea beneficia de ea?
Va mulțumesc !
Nu beneficiaza, inteleg ca este recidivist in primul rand si apoi s-a si sustras.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grațiere buturuga703 buturuga703 Buna seara. Daca soțul meu are 1 an cu executare pt conducere fara permis, si 1,2 luni are din urma dar nu pt aceasi fapta. In total 2,2 luni beneficiază de ... (vezi toată discuția)
Legea gratierii ordonanta de urgenta flumov flumov Buna ziua INTREBARE PT AVOCATI -doresc sa aduc la cunostiinta ca fratele meu a fost condamnat la 4 ani cu executare pentru inselaciune -Conform prezentului ... (vezi toată discuția)
Amnistia, gratierea juanpablosorin juanpablosorin o persoana condamnata definitiv la 15 ani de inchisoare cu executare, PT inselaciune,condamnarea consumanduse in anul 1999 luna martie(condamnatul aflanduse ... (vezi toată discuția)