avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolarea apartamentului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolarea apartamentului

Ne-am mutata de curand intr-un bloc neizolat termic. Asociatia de proprietar strage bani pentru izolatea blocului de cca. 2 ani dar o sa mai treaca cativa ani pana o sa se stranga banii necesari pt izolarea blocului. Si noi am platit deja de cateva luni dar am vrea sa stim daca o sa vrem sa izolam noi apartamentul nostru pe banii nostri o sa putem sa cerem inapoi banii dati in avans si o sa primim autorizare pt asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:26, 23 Ianuarie 2017
Nu se elibereaza autorizatii pentru reabilitari executate individual la imobilele de locuit in comun

Izolare pe care vreti dvs. sa o faceti, nu prea este eficienta. Pana nu se face la tot blocul, izolarea este de doi bani, asa ca va sfatuiesc sa mai asteptati. Daca puteti sa faceti izolarea cu vata minerala nu cu polistiren expandat. Lucrarea este un pic mai scumpa, dar muuult mai eficienta.
Cand va fi sa fie..., cautati o firma cu recomandari, altfel va bateti joc de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica exterior THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua vreau sa stiu de ce am nevoie de autorizatie pt a mi izola exterior o garsoniera care este situata pe colt si de ce nu mi se da autorizatie ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)
Lucrare particularã în bloc kicsim21 kicsim21 Bună ziua. Asociaţia noastră de locatari a început izolarea termică a blocului din interior (casa scărilor - cu polistiren de exterior, imaginaţi-vă ... (vezi toată discuția)