avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... APEL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

APEL

Buna ziua . Se poate depune apel daca nu am motivarea inca ?
Din lege inteleg ca pot depune motivele de apel in termenul legal adica 15 zile de la comunicare . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:03, 23 Ianuarie 2017
În termenul de 15 zile de la comunicare trebuie depus atât apelul cât și motivele de apel.
Conf."art.470(1)Cererea de apel va cuprinde:
c)motivele de fapt si de drept pe care se intemeiaza apelul;"Asa ca,trebuie sa asteptati comunicarea hoatararii ptr. a formula motivele de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul limita pt motivarea apelului ? ContSters359348 ContSters359348 Piritii au depus apel (indiviziune) -Nu au depus motivele . Care este termenul limita de depunere a acestora ? Eu pot depune aderare la apel inainte ca acestia ... (vezi toată discuția)
Apel doina-dobrescu doina-dobrescu Pot sa declar in termen legal apel la o contestatie in anulare, dar motivele sa le depun pana la primul termen de judecata? (vezi toată discuția)
Motivare apel-pana la primul termen sau la primul termen? mezgageza mezgageza am declarat apel...pot sa motivez la primul termen sau trebuie motivat inaintea primului termen? (vezi toată discuția)