oliviaioana a scris:
Am vandut o masina, dar am pierdut chitanta pe care i-am dat-o respectivei persoana. Acum persoana respectiva nu vrea sa isi inmatriculeze masina pe numele sau, iar eu trebuie sa platesc impozitele.
1-Daca initial afirmati ca ati inaintat un document unei persoane,ulterior nu mai puteti sustine ca ati pierdut acelasi document
2-Nu ati incheiat inscris justificativ in dublu exemplar ?
3-Pentru ca detinatorul vehiculului sa poata finaliza procedura de inmatriculare pe langa un document de provenienta=contract de vanzare cumparare,donatie,etc,vanzatorul detine obligatia sa puna la dispozitie inclusiv fisa de radiere fiscala si certificatul fiscal
Dv continuati sa platiti impozitul aferent vehiculului deoarece nu ati avut document legal pe care sa il puteti depune la autoritatea fiscala pentru radiere vehicul-nu este culpa cumparatorului
4-Notificati oficial detinatorul vehiculului sa se achite de obligatia finalizarii inmatricularii vehiculului,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
5-Daca solicitati judecarea in lipsa nu mai este necesara prezenta dv la termenele de judecata