avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dispunere reținere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dispunere reținere permis

Buna ziua .Luna trecută mi sa dispus reținerea permisului. In 2011 sa întocmit un dosar penal unui prieten pt conducere sub influența alcoolului ,cand a fost oprit m-a aflam cu el in masina.,iar anul trecut a declarat ca am condus si eu . Eu in 2011 nu dețineam permis de conducere! M-au chemat pt ancheta si m-au întrebat dacă am condus si eu in ziua respectiva si bineînțeles ca le-am declarat ca nu am condus. Ce trebuie sa fac!!? Mie mi se pare ca este abuziv ceea ce a făcut,mai mult de atât mi-a dispus reținerea de permis din luna Decembrie si in Ianuarie mi-a adus la cunoștința ....eu evident ca am condus fără sa știu ca nu mai am permis!

Alte discuții în legătură

Dosar penal Narcys1977 Narcys1977 Buna seara. in anul 2011 eram in masina cu un fost \"prieten\" si a fost oprit de poliția rutieră si i sa întocmit un dosar penal pt conducere sub ... (vezi toată discuția)
Infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice (oug nr. 195/2002, art. 87, alin. 1) ContSters160046 ContSters160046 Buna Ziua.... Am permis de conducere din anul 2005 si pana in Noiembrie 2008 nu am avut niciodata permisul suspendat si nici nu am primit niciodata ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - suspendare permis de conducere GabrielP90 GabrielP90 Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam cu masina in parcarea unui magazin, motorul oprit, cheile in buzunar cand a oprit un echipaj de politie in spatele ... (vezi toată discuția)